Η AUTOVISION ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ χορηγός στον Ημιμαραθώνιο Σπερχειού

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» – ύστερα από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας – το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου στη Σπερχειάδα. Η διοργάνωση είχε τη χορηγία της AUTOVISION ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ, ενός σπουδαίου ονόματος στο χώρο των ιδιωτικών ΚΤΕΟ που στέκεται πάντα δίπλα στον αθλητισμό.

Ο Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» έχει εδραιωθεί ως μία εξαιρετική επιλογή για το δρομικό κοινό της χώρας, δίνοντας την ευκαιρία σε δρομείς από όλη την Ελλάδα να τρέξουν και να γνωρίσουν τη φιλόξενη περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας.

Στον ημιμαραθώνιο των 21.098 μέτρων νικητής αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Μαλιόγλου με χρόνο 1:12:52. Πρώτη στις γυναίκες τερμάτισε η Λιάνα Χασιώτη με χρόνο 1:42:37.

Μετά τον ημιμαραθώνιο δόθηκε η εκκίνηση στο λαϊκό αγώνα των 5χλμ. «Καλύβα Στεφανή». Νικητής ήταν ο Γιάννης Κανελλόπουλος με χρόνο 18:09. Στις γυναίκες, στην ίδια διαδρομή, τον καλύτερο χρόνο, 24:10, έκανε η Χρύσα Σωτηροπούλου.

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει ο Δήμος Μακρακώμης , ο οποίος είχε τη στήριξη της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και της Τοπικής Κονότητας Σπερχειάδας.

Πολλά συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους!

 

Posted in AUTOVISION – ΛΑΜΙΑΣ.