Η AUTOVISION ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ στηρίζει τον Σύλλογο Παραπληγικών της Λαμίας

Το σοβαρό έργο που κάνει τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος Παραπληγικών στη Λαμία αναγνωρίζει και στηρίζει το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ, μέλος του Δικτύου AUTOVISION.

H AUTOVISION ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ παραχώρησε στους ανθρώπους του Συλλόγου 10 κάδους που θα διατεθούν στα σχολεία της Λαμίας για τη συλλογή καπακιών, με την ανακύκλωση των οποίων αγοράζονται καροτσάκια και άλλα είδη απαραίτητα στους ανθρώπους με αναπηρία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών Λαμίας κ. Καλαμάτας Δημήτριος ευχαρίστησε την AUTOVISION ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ για τη στήριξή της, καθώς και τη συνολική προσφορά της στη δράση του Συλλόγου.

Για να δείτε το σχετικό βίντεο πατήστε εδώ

Η AUTOVISION ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ χορηγός του ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ

Το ΚΤΕΟ AUTOVISION ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ στηρίζει την ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της ομάδας!

 

Η ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ χορηγός του Έσπερου Λαμίας

H AUTOVISION ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ στηρίζει για ακόμα μία χρονιά την ομάδα μπάσκετ Έσπερος Λαμίας που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες της ομάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018!

 

Ειδικές τιμές σε κατόχους καρτών Alpha Bonus

Τώρα χρησιμοποιείστε τις κάρτες Bonus στο AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΛΑΜΙΑΣ και κερδίστε μοναδικά προνόμια και στο ΚΤΕΟ!

Για κάθε ευρώ αγορών που πραγματοποιείτε με την κάρτα σας Alpha Bank Bonus, σε επιλεγμένα κέντρα τεχνικού ελέγχου οχημάτων του δικτύου της AUTOVISION, κερδίζετε 2 πόντους.

Επίσης με την εξαργύρωση 2.000 πόντων κερδίζετε έκπτωση 5 € στον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας και με την εξαργύρωση 4.000 πόντων κερδίζετε έκπτωση 10 € στον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και το www.alphabonus.gr για να δείτε τα ΚΤΕΟ του Δικτύου AUTOVISION που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 

Bonus

Η ΚΤΕΟ ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ μεγάλος χορηγός του Lamia Night Run 2016

Logo Καραφέρης ΕΠΕlogo lamia run

Η ΙΚΤΕΟ ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ, το πρώτο ιδιωτικό ΚΤΕΟ του Νομού Φθιώτιδας, μέλος του Δικτύου ΙΚΤΕΟ AUTOVISION, στηρίζει τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια την οδική ασφάλεια, παρέχοντας αξιόπιστο τεχνικό έλεγχο για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (ελαφρά, βαρέα, δίκυκλα) με προδιαγραφές λειτουργίας που υπαγορεύονται του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.

Παράλληλα στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η ΙΚΤΕΟ ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ στηρίζει ως μέγας χορηγός τη διοργάνωση του Lamia Run Festival 2016 που πραγματοποιείται στις 14 Μαΐου 2016. Με τον τρόπο αυτό υποστηρίζονται δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό, όχι μόνο τοπικά αλλά και πανελλαδικά, με δεδομένη την μεγάλη συμμετοχή σε αυτές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του Lamia Run Festival 2016 πατήστε εδώ

Η ΚΤΕΟ ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ μέγας χορηγός του 7ου Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου

Logo Καραφέρης ΕΠΕalal-logo-01

H AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ, στηρίζοντας έμπρακτα την Αγωνιστική Λέσχη αυτοκινήτου Λαμίας, συμμετέχει ως μέγας χορηγός στο 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου που διεξάγεται 9 – 10 Απριλίου 2016 στη Λαμία.

Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ το Σάββατο 9 Απριλίου.

Επιπλέον η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ στηρίζει χορηγικά τη διοργάνωση, η οποία αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Κυπέλου Κεντρικής Ελλάδας και του πρωταθλήματος ράλλυ ιστορικών αυτοκινήτων και ως εκ τούτου μια μοναδική ευκαιρία προβολής της Λαμίας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Πέρασε ΚΤΕΟ και κέρδισε!

Νέα διαφημιστική καμπάνια της AUTOVISION με διάρκεια από 01/11/2015 έως και 14/12/2015.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας με τίτλο “έλεγξε το παλιό και μπορείς να φύγεις με καινούριο”, κληρώνεται ένα αυτοκίνητο και ένα scooter πανελλαδικά για όσους ελέγχους διενεργηθούν στο Δίκτυο της AUTOVISION στο ανωτέρω διάστημα.

Κάντε κλικ εδώ και ενημερωθείτε για τους όρους του διαγωνισμού.

 

A_Rollup-01

Παράταση προθεσμίας για μειωμένο πρόστιμο εκπρόθεσμου

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την από 30/09/2015 και με αριθμό πρωτ.  59057/4757 απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων η πρώτη εκ των τριών καταληκτικών ημερομηνιών, δηλαδή η 30η Σεπτεμβρίου 2015, μέχρι την οποία μπορεί να γίνεται υπαγωγή στην ευνοϊκή ρύθμιση για την καταβολή μειωμένου πρόσθετου ειδικού τέλους εκπροθέσμου, θα μετατεθεί με πράξη νομοθετικού περιεχομένου την 20-10-2015.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Εκπρόθεσμος; Μειωμένο τέλος κατά 50%

Η ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΕΠΕ ενημερώνει ότι σύμφωνα με  πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση που ισχύει από 14.08.2015, δίνεται η δυνατότητα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, στους ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι είναι εκπρόθεσμοι, ως προς τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος τους, για περισσότερο από 6 μήνες, να περάσουν ΚΤΕΟ, καταβάλλοντας, πλέον του κόστους  του τεχνικού Ελέγχου, και το αντίστοιχο πρόστιμο εκπρόθεσμου Ελέγχου μειωμένο στο μισό.

Ειδικότερα ορίζονται τρεις καταληκτικές ημερομηνίες, εντός των οποίων θα πρέπει να διενεργηθεί ο περιοδικός τεχνικός έλεγχος των εν λόγω οχημάτων, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να επωφεληθούν της καταβολής του μειωμένου τέλους.

Οι καταληκτικές αυτές ημερομηνίες είναι:

1.    Η 30.09.2015, για τα οχήματα για τα οποία το χρονικό διάστημα έξι(6)μηνών από την καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης διενέργειας περιοδικού τεχνικού έλεγχου παρήλθε έως τις 30/06/2014.

2.    Η  31.10.2015, για τα οχήματα για τα οποία το χρονικό διάστημα έξι(6)μηνών από την καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης διενέργειας περιοδικού τεχνικού ελέγχου παρήλθε εντός του χρονικού διαστήματος από 01/07/2014 έως 31/12/2014.

3.    Η 30.11.2015, για τα οχήματα για τα οποία το χρονικό διάστημα έξι(6)μηνών από την καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης διενέργειας περιοδικού τεχνικού ελέγχου παρήλθε ή θα παρέλθει από 01/01/2015 έως και ένα (1) μήνα από τη δημοσίευση της παρούσας διάταξης, δλδ. έως και τις 14/09/2015.

Με την ρύθμιση όμως αυτή, εισάγεται και ένα καινούργιο, αυτοτελές διοικητικό πρόστιμο, ύψους 150 ευρώ το οποίο θα ισχύει για όσα οχήματα προσέλθουν εκπρόθεσμα μετά τις 31/12/2015 και το οποίο θα επιβάλλεται, πέραν των υπόλοιπων κυρώσεων και προσαυξήσεων.

Το πρόστιμο  το οποίο θα βεβαιώνεται απευθείας στην οικεία ΔΟΥ τους θα καταβάλλεται σε αυτήν, καθώς τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών, θα διασταυρώνουν ηλεκτρονικά πλέον τις βάσεις δεδομένων τους, εντοπίζοντας άμεσα και ηλεκτρονικά τους ιδιοκτήτες των οχημάτων που ενώ όφειλαν, δεν έλεγξαν τα οχήματα τους, και έχει παρέλθει από την υποχρέωση αυτή διάστημα πέραν των 6 μηνών.